آموزش سئو

آموزش سئو

آشنایی
با دیجیتال مارکتینگ

اینستاگرام ما
Hubswot

تماس با ما
021-86071477

ایمیل ما
[email protected]

محتوای جدول

آموزش سئو 

هر کسب و کاری که بعد یه مدت از حالت سنتی خارج میشه و یه وب سایت برای شروع کسب درآمد ایجاد می‌کنه، برای اینکه دیده بشه به سئو نیاز داره. به همین خاطر یادگیری و آموزش سئو به عنوان یه حرفه و یه تخصص به‌روز و عالی که حداقل تا 10 سال آینده، بازار کار مناسب و پردرآمدی داره، مورد توجه هست. در هاب‌سوآت، دوره های سئو، به صورت رایگان در اختیار کاربرهایی که به این حوزه علاقه‌مند هستن، قرار گرفته و شما اگر بخواید تو مدت کوتاهی نسبت به این سرفصل‌ها‌، اطلاعات و مهارت خوبی به دست بیارین و بتونین یک کسب و کار واقعی و پرسود داشته باشین، اینجا یه فرصت عالی برای شما فراهم شده.

دوره آموزش سئو

تو دوره آموزش سئو، با مفاهیم مختلفی آشنا می‌شین که تو این قسمت به اونا اشاره می‌کنیم؛ پس بزن بریم تا جریان این آموزش رو بهتون بگیم

اول از همه باید بدونین که اصلا سئو چیه و چه کمکی قراره به کسب و کار ما کنه. در واقع قبل از هر چی باید با مفهوم خود سئو آشنا بشین تا بعدش بتونین تو این مسیر بهتر و سریع‌تر پیش برین.

تو قدم بعدی باید بدونین که سرفصل‌ها و مفاهیم اصلی سئو چیه. با شناختن سرفصل‌های سئو می‌تونین برنامه‌ریزی بهتری برای اجرای این فرایند داشته باشین.

بعدش باید بدونین که تحلیل رقبا چیه؟ چون بدون تحلیل کردن رقبا نمی‌تونین استراتژی خوبی رو پیاده کنین. اگه بخوایم واضح‌تر بگیم، اینجوری میشه گفت که سئو دقیقا مثل یه مسابقه دومیدانی می‌مونه و سئو کار باید همش در تلاش باشه تا از رقبا جلو بزنه و این جلو زدن بدون داشتن یه استراتژی خوب ممکن نیست.

تو مرحله‌ی بعدی یاد می‌گیرین که بازاریابی محتوایی چه معنی و مفهومی داره؟ اگه عصبانی نمی‌شین و نمیگین هووووف… می‌خوایم بازم این عبارت تکراری و همیشگی رو بگیم که محتوا پادشاهه. خب واقعا هم پادشاهه چون محتوا توی‌ سئو خیلی تاثیرگذاره و هر چیزی که مربوط به محتوا می‌شه باید تو مشت سئوکار باشه.

بعد از این که با بازاریابی محتوایی آشنا شدین، وقتشه که یاد بگیرین که استراتژی سئو چطوری باید نوشته شه؛ چون که برای سئو کردن یه وب سایت لازمه که یه استراتژی درست و خوب تعریف بشه. 

یکی از موارد مهم دیگه، اینه که لازمه بدونین که هر سایتی به شکل متفاوتی سئو میشه و نمی‌تونین یه استراتژی رو برای همه‌ی سایت‌ها اجرا کنین. مثلا سئو وب سایت شرکتی، فروشگاهی، شخصی، فیلم، موزیک، مجله، آموزشی و … هر کدوم، شرایط خاص خودشون رو دارن و نمی‌شه برای همشون یه نسخه بپیچین.

همچنین لازمه بدونین که هدف از سئو چیه؟! قطعا هدف از این فرایند، دیده شدن وب سایت تو رتبه‌های اول موتور جستجوی گوگل هست. اما همونطور که گفتیم این فرایند برای هر سایتی به شکل متفاوتی اجرا میشه، پس لازمه که هدف گذاری به شکل ریزتر و دقیق‌تری انجام بگیره.

تو این دوره یاد می‌گیرین که تجربه کاربری به چه صورت هست و چه اهمیتی داره؟ در واقع تجربه کاربری همون چیزی هست که بیشتر از هر وقت دیگه‌ای اهمیت داره و سئوکارهایی موفق‌تر هستن که تموم تمرکزشون رو روی این این موضوع بزارن.

آهاااا… یه چیز مهمی که تو این دوره یاد می‌گیرین، اینه که الگوریتم‌های گوگل چه ساختار و عملکردی دارن. یه سئوکار حرفه‌ای باید همیشه اطلاعاتش رو درباره گوگل و الگوریتم‌هاش به‌روز نگه داره.

موارد دیگه‌ای هم هست که تو دوره‌ی آموزشی بهش پرداخته می‌شه؛ مثل این که نرخ تبدیل چیه و  چطوری باید به اون نگاه کرد. در واقع اگه تو همه مراحل سئو و فعالیت‌های مربوط به اونو، نرخ تبدیل رو درنظر نگرفته باشین که باید بگیم واویلا!!! چون کارفرما با این وضعیت هیچ فروشی نمی‌کنه و نتیجه کار اصلا جالب نیست.

آموزش رایگان سئو

تو آموزش رایگان سئو، سرفصل‌های مختلفی مثل سئو مقدماتی، آشنایی با موتور جستجو، تحقیق کلمات کلیدی، سئو محتوایی، سئو تکنیکال، لینک‌سازی، تجزیه و تحلیل رقبا، ابزارهای سئو و … توضیح داده می‌شن. البته یادتون باشه که هر کدوم از این موارد خودشون به تنهایی، یه دوره مهم و بزرگ هستن که با پشت سر گذاشتن همشون، می‌تونین فعالیت خودتون رو توی دنیای سئو شروع کنین و توی مسیر آزمون و خطا، استراتژی شخصی خودتون رو توی چارچوب استاندارد، برای موفقیت تو این مسیر پیدا کنین. یادتون باشه که رایگان بودن آموزش سئو، یه فرصت عالی برای اون دسته از افرادی مهیا کرده که به این حوزه علاقه دارن، ولی زمان یا بودجه کافی برای شرکت کردن توی کلاس‌های حضوری رو ندارن.

یادگیری سئو رو می‌تونیم به شکل زیر، دسته‌بندی کنیم:

مراحل یادگیری سئو

سئو تکنیکال (Technical SEO)

سئو تکنیکال، با مسائل فنی و تکنیکی وب سایت، بهینه‎سازی کدهای سایت، فشرده کردن فایل‌های CSS و JS، بهینه‌سازی فایل Robot TXT و موارد مشابه، سر و کار داره و حتما باید یه سئوکار حرفه‌ای در مورد اون، اطلاعات مناسبی داشته باشه.

چک لیست سئو تکنیکال

سئو داخلی (On-Page SEO)

اما پویاترین بخش سئو یه وب سایت، سئوی داخلی اون هست. در واقع همون چیزی که یه سئوکار، بزرگترین و بهترین هنر خودش رو توی اون به رخ می‌کشه، همین بخش سئو داخلی هستش. در واقع تموم فعالیت‌های سئویی که توی محیط داخلی وب سایت، برای بالا بردن بازدید، به دست آوردن ورودی بیشتر و رسیدن به نرخ تبدیل مناسب، صورت می‌گیره رو سئوی داخلی میگن.

همه اصول و استانداردها تو تایتل و عنوان صفحه، توضیحات متا دیسکریپشن، لینک‌سازی داخلی، نوع لینک‌سازی، آدرس‌دهی صفحات و یوآرال، به‌روزرسانی محتوا، هدینگ‌ها، نحوه به کار بردن کلمات کلیدی، و … همگی در قالب سئوی داخلی سایت، مطرح شدن.

سریع تر از رقبا

سئو خارجی (Off-Page SEO)

و اما مفهوم سئوی خارجی را می‌تونیم از اسم اون حدس بزنیم. گوگل به این که وب سایت‌های دیگه در مورد وب سایت شما چی میگن هم اهمیت می‌ده. با این حساب، باید از فرصت سئوی خارجی هم به نفع وب سایت خودتون، نهایت بهره رو ببرین. بسته به این که وب سایت‌های دیگه چطور به وب سایت شما لینک‌سازی کردن، توی کامنت‌ها به اون اشاره کرده باشن و بقیه موارد احتمالی؛ گوگل رتبه وب سایت هدف مشخص می‌کنه. به همین خاطر باید یه سئوکار حرفه‌ای، در مورد سئو خارجی هم، هوشمندانه و با مهارت کامل، عمل کنه

سئو ی محلی

آموزش سئو با بهترین و به‌روز ترین متدها در آژانس هاب‌سوآت

هر وب سایتی، فارغ از هدفی که داره، باید درست و تو جای صحیح، دیده بشه و برای دیده شدن تو بازار داغ و پرهیاهوی دنیای وب، سئو مثل راهنما یا راننده‌ای می‌مونه که وب سایت رو از مسیرهای شلوغ و پرپیچ و خم رد می‌کنه و به مقصد می‌رسونه. اگه شما هم به دنبال فعالیت توی این حوزه هستین و تا حالا نمی‌دونستین که باید از چه نقطه‌ای شروع کنین، اینجا درست همون سکوی پرتاب و نقطه آغاز شماست. کافیه که واقعا از جون و دل بخواین و وقتتو تلف نکنین! 

اگر هم نیاز به مشاوره و راهنمایی دارین، خبر خوب این که می‌تونین به راحتی و به صورت رایگان از آژانس دیجیتال مارکتینگ هاب‌سوآت، مشاوره بگیرین و با تعیین یه استراتژی اصولی تو این مسیر، درست و محکم قدم بردارین.

اگه خوشت اومد مقاله رو به اشتراک بزار

برندینگ

برندینگ

برندینگ

برندینگ

برندینگ

نظر خود را برای ما بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *